Followers

December 22, 2010

berICE skating ,

firstly , excited giler bile my cousin ajak ice skating dekat sunway piramid . so , pagi2 lg dah bgun sbb nak smpai awal , xnak laa ramai pulak org dkat sane , malu kott .
 ngee :p sepatutnya pagi tue nak breakfast mcD , tp xjadi la kan , sbb dorg ckp nak terus lunch . aku ikut je , xkesah mane2 pun , janji jln . bak kate parents aku , klo jln je idopp . huehue :) bese laa kan , orr pompuan .
smpai sane pun dln pkul 10 lbih mcm tue , trus beli tiket wayang dulu ,
 cerita hantu kak limah balik kampung . 
after that , baru lah pegi ice skating , harge tiket dia sempena school holiday ni rm36 plus sarung tgn n stoking .
tp seriously this is first time laa msok situ kan , so mmg enjoy gila walaopun xreti skate . tp dah nak akhir2 tue , boleh laa sikit2 . 
okayy , lepas ni rase nye nak pergi lg lah , best tgok gelagat org2 kt situ :)
thats all , daa .

thats me :)









3 comments:

  1. best saje dear , u should try it .
    ajak nasha , nti pegi ramai2 .
    hee :)

    ReplyDelete
  2. hee okey :) mesti kene try benda ni.

    ReplyDelete